Zastopstva

Naše podjetje ENERGO PLUS že več kot 31 let zagotavlja zanesljivo dobavo opreme za ogrevanje, klimatizacijo in prezračevanje po vsej Sloveniji. Naša ponudba vključuje najnovejše in inovativne rešitve za ogrevanje, hlajenje in klimatizacijo, ki so energetsko učinkovite in pomagajo zmanjšati porabo energije ter proizvodnjo emisij CO₂.

Kot uradni distributer za vodilne proizvajalce, kot so Carrier, Toshiba, B.A.C., Sabiana, Wolf, 2VV, Innova, Dristeem in FlaktGroup, lahko zagotovimo visoko kakovost in zanesljivost opreme. Naša oprema se uporablja v vodilnih podjetjih na področju področju farmacevtske industrije, energetike, storitvenega sektorja, telekomunikacij, logistike in javne infrastrukture - zdravstvene in izobraževalne ustanove.

Poleg dobave opreme nudimo tudi vzdrževanje in servisiranje, optimizacijo obratovalnih stroškov ter svetovanje pri izbiri primerne opreme. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati najboljše rešitve za vaše potrebe. Za več informacij o naši ponudbi in storitvah nas kontaktirajte. Skupaj lahko ustvarimo produktivno, trajnostno, zdravo in udobno okolje za bivanje in delo.

Carrier

Carrier je priznani proizvajalec HVAC rešitev, ki se je uveljavil s svojim izumom moderne klimatizacije leta 1902. Podjetje ponuja široko paleto naprav za ogrevanje, klimatizacijo in hlajenje za stanovanjske, industrijske in poslovne objekte. Carrierjeve inovacije so prisotne po vsem svetu in prispevajo k zagotavljanju produktivnega, zdravega in udobnega notranjega okolja. Poleg tega se podjetje osredotoča na trajnostno uporabo naravnih virov in zmanjšanje negativnih vplivov na okolje.

Toshiba

Toshiba je uveljavljen japonski proizvajalec klimatskih naprav z več kot 80-letno tradicijo. Podjetje je znano po inovativnih rešitvah, ki so jim omogočile prevzeti vodilno vlogo v industriji. Leta 1961 so predstavili prvo dvodelno (split) klimatsko napravo na svetu in od takrat nadaljujejo z razvojem okolju prijaznih in energetsko učinkovitih rešitev. Danes sodelujejo z ameriškim velikanom Carrier in zagotavljajo širok portfelj izdelkov, ki se uporabljajo po vsem svetu. Podjetje se zavezuje k inovativnosti, trajnosti in ohranjanju naravnih virov za prihodnje generacije, kar se odraža v inovativni energiji uporabljeni v njihovih napravah.

Wolf

WOLF je mednarodno podjetje iz Nemčije, specializirano za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in klimatizacijo različnih prostorov. Podjetje se osredotoča na zagotavljanje najboljše mogoče prilagodljivosti in učinkovitosti pri obdelavi zraka. Njihova nova KG Flex serija ponuja prilagojene in izjemno učinkovite modularne enote za obdelavo zraka, ki ustrezajo vsakemu projektu. Ponujajo prezračevalne naprave različnih serij v zelo širokem razponu od nekaj 100 m³/h pa vse do 350.000 m³/h.

BAC

Baltimore Aircoil International (BAC) je vodilni svetovni proizvajalec hladilnih stolpov in bank ledu ter ponuja rešitve za hlajenje najrazličnejših objektov. Podjetje se zavezuje k trajnostnemu razvoju, inovacijam in skrbi za okolje. Njihovi izdelki so prepoznani po vsem svetu, saj BAC uporablja najnaprednejše metode testiranja in analiz, da bi razvili učinkovitejše, trajnejše in okolju prijaznejše izdelke. Podjetje ima bogato zgodovino, ki sega v leto 1938. Danes ima BAC globalno prisotnost in več kot 2000 zaposlenih, ki zagotavljajo celovite rešitve za hlajenje različnih objektov.

Sabiana

Sabiana je italijanski proizvajalec klimatskih naprav in sistemov za prezračevanje, ustanovljen leta 1929. Podjetje je zavezano k inovativnosti in redno predstavlja inovativne rešitve na področju ogrevanja in hlajenja, vključno s prvo električno enoto za ogrevanje in prvo ventilacijsko enoto. Danes je Sabiana vodilni evropski proizvajalec klimatskih naprav, del velike mednarodne skupine. S skrbjo za kakovost bivanja in ohranjanje naravnih virov, Sabiana zagotavlja okolju prijazne rešitve, ki izboljšujejo življenjske razmere in kakovost delovnega okolja.

2VV

2VV je vodilni proizvajalec ventilacijskih sistemov za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, vključno z enotami za rekuperacijo toplote in zračnimi zavesami. Podjetje se osredotoča na proizvodnjo učinkovitih, ekonomičnih in tihih izdelkov z edinstveno obliko, ki izpolnjujejo najstrožje kriterije kakovosti in zakonodaje. Zavezuje se k trajnostnemu razvoju in gradi svetovno prepoznavno blagovno znamko, ki prispeva k izboljšanju notranjih okolij in kvalitete življenja po vsem svetu.

Innova

Innova je podjetje iz Italije, ki se posveča razvoju in proizvodnji inovativnih rešitev za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo, s poudarkom na trajnostnem razvoju. Specializirani so za ventilatorske konvektorje, ki so po zasnovi in obliki edinstveni na trgu. Njihove rešitve so prisotne v več kot 30 državah po svetu.

Dristeem

Dristeem je specializirano ameriško podjetje, ki izdeluje visokokakovostne parne vlažilce in sisteme za distribucijo pare. Podjetje z zavezo k inovacijam in najnovejšim tehnologijam izdeluje najučinkovitejše sisteme, ki izboljšujejo kakovost zraka v različnih okoljih. Dristeem že več kot 50 let podpira edinstvene komercialne, zdravstvene, industrijske in procesno kritične aplikacije.

FlaktGroup

FläktGroup je vodilno podjetje na področju kakovosti zraka v notranjih prostorih in specializiranih rešitvah prezračevanja. Podjetje ima več kot 100-letno tradicijo in je bilo ustanovljeno leta 2016 kot združitev podjetij Fläkt Woods in DencoHappel. FläktGroup deluje v 65 državah po vsem svetu z več kot 3.500 zaposlenimi.