Politikia Zasebnosti

Vaša zasebnost je pomembna za ENERGO PLUS, d.o.o.. Ta pravilnik o zasebnosti smo objavili, da bi opisali, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo in kako drugače obdelujemo Osebne podatke o vas, vključno prek http://www.energoplus.si. Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe glede tega pravilnika o zasebnosti, nam pišite na info@energoplus.si.

1. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti Ta pravilnik o zasebnosti lahko občasno popravljamo, posodabljamo in na spletnem mestu objavljamo posodobljeno Politiko zasebnosti. Če so te spremembe materialne (tj. spremembe, za katere menimo, da bodo za vas pomembne), vas bomo o spremembah obvestili po elektronski pošti ali z objavo obvestil o spremembah na naši strani. Če to zahteva veljavna zakonodaja, bomo pridobili vaše soglasje. ​

2. Kako zbiramo in uporabljamo osebne podatke
A. Osebne informacije, ki nam jih posredujete vi Zbiramo naslednje vrste informacij, ki nam jih posredujete: Kontaktni podatki Na različnih območjih spletnega mesta vam nudimo možnost, da pošljete obrazec z osnovnimi kontaktnimi informacijami, kot so vaše ime, e-pošta ali poštni naslov. Z vašim dovoljenjem ENERGO PLUS, d.o.o posredovane informacije uporablja za obveščanje o novih izdelkih, tehničnih informacijah in storitvah ter prihajajočih dogodkih, ki bi lahko bili zanimivi za vas in vašo udeležbo v ENERGO PLUS, d.o.o. Če ne želite več prejemati teh e-poštnih sporočil, je postopek izvzetja opisan v 4. točki tega pravilnika o zasebnosti.
B. Informacije, ki se samodejno zbirajo preko naše spletne strani Ko uporabljate našo spletno stran, naši strežniki samodejno beležijo podatke, vključno z naslovom internetnega protokola (»IP naslov«), vrsto brskalnika, referenčnimi URL-ji (npr. spletno mesto, ki ste ga obiskali, preden pridete na našo spletno stran), število klikov, navigacijo po naši spletni strani, ponudnika internetnih storitev, ogledane strani in druge takšne informacije. Prav tako lahko zbiramo podobne podatke od e-poštnih sporočil, ki vam jih pošljemo in nam pomagajo slediti, katera e-poštna sporočila se odprejo in katere povezave kliknejo prejemniki. Informacije o dnevniški datoteki, ki smo jih zbrali od našega izvajanja spletne strani, uporabljamo za nadaljnje legitimne interese pri zagotavljanju varnosti uporabe spletne strani z ugotavljanjem potencialnih groženj ter pri analizi učinkovitosti naše strani, da bi izboljšali funkcijo in vsebino spletnega mesta. ​Piškotki in podobna tehnologija Ko uporabljate ali dostopate do spletnega mesta, za zbiranje informacij o tem, kako uporabljate spletno mesto, uporabljamo piškotke, identifikatorje naprav in podobne tehnologije, kot so piksli, spletni svetilniki in lokalno shranjevanje. Informacije, vključno z Osebnimi informacijami, ki jih pridobivamo s takšnimi tehnologijam, obdelujemo, da bi nadgradili naše legitimne interese pri upravljanju spletne strani, izboljšali svoje izkušnje s prilagajanjem in nam pomagali bolje razumeti funkcije spletnega mesta, ki jih najbolj zanimajo drugi uporabniki. ​Večina brskalnikov vam omogoča, da blokirate, izbrišete ali onemogočite piškotke in vaša mobilna naprava vam lahko onemogoči prenos identifikatorjev naprav. Če se odločite zavrniti piškotke ali blokirati identifikatorje naprav, nekatere funkcije strani morda niso na voljo ali pa so nekatere funkcije omejene ali niso na voljo. Za pomoč pri spreminjanju nastavitev si oglejte strani za pomoč brskalnika ali mobilne naprave.

3. Za koga razkrivamo osebne podatke Osebnih podatkov o vas ne bomo razkrili, razen kot je določeno v tem pravilniku o zasebnosti ali z vašim soglasjem. V tej točki je opisano, komu razkrivamo osebne podatke in za katere namene: Google Analytics. Za analizo prometa na naši spletni strani uporabljamo Google Analytics, storitev analitike. Če želite več informacij o obdelavi osebnih podatkov v storitvi Google Analytics, si oglejte na strani: https://policies.google.com/privacy/partners.

4. Odjava od e-pošte ENERGO PLUS, d.o.o. vrednoti zasebnost in komunikacijske nastavitve svojih strank ter vzdržuje politiko elektronske pošte in zaščito pred neželeno pošto. Če se želite odjaviti od e-novic nam to prosim sporočite na naslov info@energoplus.si.

5. Povezave do spletnih strani tretjih oseb Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do spletnih mest tretjih oseb. Upoštevajte, da nismo odgovorni za prakse zasebnosti spletnih mest tretjih oseb, ki jih želite obiskati. Če posredujete katere koli podatke strankam, se lahko za uporabo ali razkritje teh informacij uporabljajo različna pravila. Priporočamo vam, da pred razkritjem osebnih podatkov tretjim osebam preiskujete in postavljate vprašanja.

6. Stik z nami Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, se lahko obrnete na nas z uporabo spodnjih kontaktnih podatkov:
ENERGO PLUS, d.o.o., Koprska ulica 108D SI-1000 Ljubljana
E-mail: info@energoplus.si