O Podjetju

ENERGO PLUS, d.o.o., je podjetje z več kot 31-letno tradicijo na slovenskem trgu, kjer se uveljavlja kot zanesljiv dobavitelj opreme za klimatizacijo, ogrevanje in prezračevanje. Ustanovljeno je bilo leta 1992 in trenutno zaposluje več kot 20 strokovnjakov. Prisotni smo na številnih objektih po vsej Sloveniji, za katere lahko zagotavljamo dežurno podporo 24/7.

Energo Plus
Energo Plus
Energo Plus
Energo Plus
Energo Plus

Storitve in rešitve za vaše potrebe

Naša ponudba zajema prodajo energetsko učinkovitih ogrevalnih, hladilnih in klimatizacijskih rešitev z zmanjšano porabo energije, najem hladilnih agregatov za različne potrebe in situacije, kakovostno servisiranje in vzdrževanje HVAC naprav ter dobavo originalnih rezervnih delov. Poleg tega se ukvarjamo z načrtovanjem energetsko učinkovitih sitemskih rešitev za industrijske in poslovne objekte ter učinkovitim preventivnim vzdrževanjem HVAC sistemov za daljšo življenjsko dobo in zmanjšane stroške

Vrednote našega podjetja temeljijo na ohranjanju čistega okolja in dobrega počutja ter zdravja naših strank, gradnji močnih medsebojnih odnosov v timskem duhu, spodbujanju osebnega razvoja in strokovnega izpopolnjevanja zaposlenih ter nenehnim izboljšavam in razvoju naših storitev in delovnih procesov.

Naša poslanstvo je soustvarjanje zdravega in varnega bivanja ter izboljševanje kakovosti bivanja za vse naše stranke v njihovih stavbah. Vizija podjetja je ostati najbolj prepoznaven in nepogrešljiv partner na slovenskem trgu pri gradnji naprednih in modernih sistemov za klimatizacijo ter zagotavljanje najbolj strokovno usposobljenih servisnih popravil na tem področju.

Kot uradni distributer za vodilne proizvajalce, kot so Carrier, Toshiba in številnih drugih, zagotavljamo visoko kakovost in zanesljivost opreme. Poleg dobave opreme nudimo tudi vzdrževanje in servisiranje, optimizacijo obratovalnih stroškov ter svetovanje pri izbiri primerne opreme. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati najboljše.

Zaposlenih
0+
Let izkušenj
0+
Pogodbenih objektov
0+
Dežurni
0/7

Ugledne stranke, ki nam zaupajo

Ponosni smo, da sodelujemo s številnimi uglednimi podjetji in organizacijami. Naše stranke prihajajo iz različnih panog, vendar jih povezujejo skupni cilji in zahteve po vrhunskih storitvah. Naša zaveza kakovosti in izpolnjevanju pričakovanj strank se odraža v dolgoročnih odnosih, ki smo jih vzpostavili z našimi strankami.

Če želite izvedeti, kako lahko tudi vaše podjetje koristi katero od naših storitev, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Veselimo se sodelovanja z vašim podjetjem.

Tuple Reform SavvyCal Laravel Transistor Statamic