Oprema

Naša ponudba vključuje kakovostno opremo za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in vlaženje zraka za industrijske in poslovne prostore.
Naša rešitev za ogrevanje in hlajenje je energetsko učinkovita, zmanjšuje stroške ogrevanja in hlajenja ter zagotavlja visoko raven udobja v vsakem letnem času.

Toplotna črpalka

Toplotna črpalka je energetsko učinkovita rešitev za ogrevanje in hlajenje vašega doma ali poslovnega prostora. Deluje na principu prenosa toplote iz enega medija (npr. zrak) v drug medij (voda), kar pripomore k zmanjšanju porabe energije in stroškov ogrevanja. Toplotne črpalke v naši ponudbi so zasnovane za visoko zmogljivost in dolgo življenjsko dobo, kar zagotavlja udobje in varčevanje z energijo v vsakem letnem času, hkrati pa za delovanje uporabljajo okolju prijazna hladiva.

Split sistemi

Split sistemi so idealna rešitev za klimatizacijo posameznih ali več prostorov hkrati. Ta vrsta klimatske naprave je zelo priljubljena zaradi svoje enostavne namestitve, tihega delovanja in energetske učinkovitosti. Split sistemi so na voljo v različnih izvedbah in razponu zmogljivosti, kar omogoča izbor ustrezne naprave za skoraj vsako potrebo. Njihova uporaba je vse bolj pogosta v stanovanjskih in poslovnih prostorih za hlajenje ter ogrevanje v prehodnih obdobjih, hkrati pa nudijo udobje, energijske prihranke in zmanjšanje stroškov. Posebne izvedbe za hlajenje serverskih prostorov pa zagotavljajo učinkovito in nemoteno hlajenje 24/7, vse dni v letu.

VRF sistemi

VRF (Variable Refrigerant Flow) sistemi so vrhunska rešitev za ogrevanje in hlajenje večjih poslovnih ali stanovanjskih objektov. Ta napredna tehnologija omogoča prilagodljivost in natančno upravljanje temperature v vsakem prostoru. VRF sistemi zmanjšujejo stroške energije in zagotavljajo visoko stopnjo udobja za uporabnike. Uporabljajo se v hotelih, poslovnih stavbah in večstanovanjskih objektih, kjer nudijo energetske prihranke in izboljšanje bivalnega okolja.

Hladilni agregat

Hladilni agregat je ključni del industrijskih in komercialnih hladilnih sistemov. Asortiman hladilnih agregatov v naši ponudbi se ponaša z razponom od nekaj 10 kW, pa vse do več MW. Uporabljajo se za vzdrževanje optimalne temperature in zagotavljanje hlajenja objektov in procesov. Zasnovani so za zanesljivo delovanje, energetsko učinkovitost in dolgo življenjsko dobo, kar zagotavlja nizke stroške delovanja in zanesljivo delovanje v različnih industrijskih ter komercialnih okoljih.

Suhi hladilec glikola

Suhi hladilec glikola je naprava, ki se uporablja za hlajenje tekočin, predvsem glikola, v industrijskih in komercialnih procesih, kot so proizvodnja hrane, pijače in farmacevtskih izdelkov. Zmanjšuje temperaturo tekočine z izmenjavo toplote med tekočino in zrakom, kar izboljšuje učinkovitost in varnost procesov. Suhi hladilci glikola, ki jih dobavlja naše podjetje, so zasnovani za specifične pogoje, v katerih nudijo zanesljivo delovanje in energetsko učinkovitost, kar zmanjšuje stroške energije in povečuje zmogljivost proizvodnje.

Hladilni stolp

Hladilni stolp je naprava za odvajanje toplote iz vode, ki se uporablja v industrijskih in komercialnih sistemih, kot so klimatske naprave, hladilni agregati in elektrarne. Deluje na principu izhlapevanja, ki omogoča hlajenje vode z izmenjavo toplote z okoliškim zrakom. Naši hladilni stolpi so energetsko učinkoviti, vzdržljivi in enostavni za vzdrževanje, kar zagotavlja optimalno delovanje in zmanjšanje stroškov. Uporabljajo se za zagotavljanje zanesljivega hlajenja in podporo različnih industrijskih in komercialnih sistemov.

Prezračevalna naprava

Prezračevalna naprava je namenjena zagotavljanju svežega zraka in kakovostnega bivalnega okolja v stanovanjskih ali poslovnih objektih, kot so domovi, pisarne, trgovine in restavracije. Namenjene so tudi prezračevanju industrijskih objektov. Sistem prisilnega prezračevanja z rekuperacijo toplote izboljšuje kakovost zraka v zaprtih prostorih, saj zagotavlja izmenjavo izrabljenega s svežim zrakom in iz prostora odstranjuje vlago ter onesnaževala. Naše prezračevalne naprave so zasnovane za tiho delovanje, enostavno upravljanje in energetsko učinkovitost, kar omogoča zdravo in udobno bivalno okolje. Poleg tega zmanjšujejo stroške porabljene energije in z vgrajenimi grelci ali hladilci povečujejo učinkovitost ogrevanja in hlajenja.

Ventilatorski konvektor

Ventilatorski konvektor je naprava za ogrevanje in hlajenje prostorov, ki deluje na principu prisilne konvekcije in se pogosto uporablja v stanovanjih, pisarnah, hotelih in drugih poslovnih objektih. Omogoča hitro in enakomerno porazdelitev toplote ali hladu po prostoru, kar zagotavlja udobje v vseh letnih časih. Ventilatorski konvektorji iz naše ponudbe so enostavni za namestitev, njihovo delovanje je tiho delovanje in energetsko učinkovito, zato so idealna izbira za vaš dom ali poslovni prostor. Poleg tega omogočajo napredno krmiljenje za še večje udobje in nižje stroške energije ter povečujejo učinkovitost ogrevanja in hlajenja.

Grelnik zraka

Grelniki zraka (kaloriferji) so naprave, ki se uporabljajo za ogrevanje industrijskih objektov, skladišč, logističnih centrov in drugih stavb. Opremljeni so z vodnim izmenjevalcem in zmogljivimi ventilatorji, ki zagotavljajo kroženje in segrevanje zraka, ki ga izpihajo v prostor. Zaradi zmogljivih motorjev ventilatorjev so primerni tudi za vgradnjo naprav na večje višine. V posebnih izvedbah omogočajo tudi hlajenje prostorov. Vsi grelniki zraka v naši ponudbi so zasnovani za energetsko učinkovitost, hitro segrevanje in varnost, kar zagotavlja prijetno in toplo delovno okolje. Poleg tega so enostavni za uporabo in vzdrževanje.

Zračna zavesa

Zračne zavese ustvarjajo neprekinjen tok zraka, ki predstavlja zračno bariero na vhodih v poslovnih, bivalnih in industrijskih stavbah. Zračna bariera preprečuje prehod zunanjega hladnega zraka, prahu, insektov in drugih neželenih elementov v notranjost prostora. Dodatno so lahko opremljene z električnim ali vodnim grelcem in poleg preprečevanja vdora hladnega zraka, služijo tudi kot grelno telo. Zračne zavese v naši ponudbi so enostavne za namestitev, njihovo delovanje je tiho in so energetsko učinkovite. Njihova uporaba izboljšuje notranjo klimo, zmanjšuje stroške ogrevanja in hlajenja ter pripomore k boljšemu delovnemu in bivalnemu okolju.

Toplovodna sevala

Toplovodna sevala so ogrevalna telesa, ki za distribucijo toplote uporabljajo princip toplotnega sevanja in zagotavljajo udobje v različnih industrijskih in poslovnih prostorih. Ta vrsta ogrevanja omogoča enakomerno porazdelitev toplote, nizke stroške energije in zahvaljujoč enostavni zasnovi praktično ničelne stroške vzdrževanja. Naša toplovodna sevala so zasnovana za dolgotrajno učinkovitost, zanesljivost in enostavno namestitev. Poleg tega nudijo optimalno toplotno udobje, kar prispeva k izboljšanju delovne učinkovitosti in zmanjšanju stroškov ogrevanja v industrijskih in poslovnih okoljih. Toplovodna sevala so še posebej uporabna v prostorih, kot so avtomobilske delavnice, skladišča z visokimi stropi, proizvodni obrati z velikimi površinami ter športne dvorane in fitnes centri, kjer je potreba po enakomerni porazdelitvi toplote in učinkovitem ogrevanju ključnega pomena.

Vlažilnik zraka

Vlažilnik zraka je naprava, ki povečuje vlažnost zraka v industrijskih ali poslovnih prostorih, kot so laboratoriji, proizvodne linije, pisarne in zdravstvene ustanove, kar izboljšuje kakovost zraka in zagotavlja udobje za zaposlene. Suh zrak lahko povzroči težave, kot so suha koža, draženje dihalnih poti in poslabšanje alergij, zato je vlaženje zraka še posebej pomembno v določenih delovnih okoljih. Prav tako, je stopnja vlage v zraku pomembna na vseh področjih proizvodnje, kjer so delovni pogoji zaradi zagotavljanja ustrezne kakovosti izdelkov, zelo strogi. Vlažilniki zraka v naši ponudbi so zasnovani za enostavno integracijo v prezračevalne sisteme, energetsko učinkovitost in tiho delovanje, kar omogoča zdravo in prijetno delovno okolje. Poleg tega so enostavni za uporabo, vzdrževanje in čiščenje, kar zagotavlja dolgotrajno učinkovitost in zanesljivost.