Na voljo takoj

Najem hladilnega agregata

V podjetju ENERGO PLUS, d.o.o. smo ponosni, da lahko dostavimo HVAC opremo praktično kamorkoli v zelo kratkem času, kar pomeni, da vaš posel teče naprej z minimalnimi prekinitvami.

dejavnosti

Imamo širok razpon hladilnih agregatov za najem. V sodelovanju z vami bomo našli najboljšo možno rešitev za vaše specifične potrebe.

undefined

Pomanjkanje finančnih sredstev

Če iščete najbolj ekonomično rešitev za hlajenje, preverite našo ponudbo klimatskih naprav za izposojo.

Številna podjetja se odločijo za najem klimatizacijske opreme saj najem predstavlja hitro in ugodno rešitev, tudi v primeru, ko nimate dovolj finančnih sredstev ter prostih kapacitet za nakup in upravljanje ter vzdrževanje opreme oziroma, ko investicija v nakup opreme ni predvidena ali zaradi spremijajočih se potreb, niti ni smiselna, saj je lahko npr. v večini leta potreba po haljenju nižja in dodatne kapacitete potrebujete le v toplejši polovici leta. V nekaterih primerih je seveda investicija upravičena – kadar imate konstante, predvidljive potrebe po hlajenju, na voljo dovolj finančnih sredstev in vse osebje, ki ga potrebujete za upravljanje in vzdrževanje vašega sistema.

Nobeno presenečenje ni, da veliko podjetij ne pade v to kategorijo. Številna med njimi imajo celo večjo korist v primeru najema klimatizacijske opreme, saj lahko najem predstavlja bolj stroškovno učinkovito rešitev. Najem klimatizacijske opreme lahko koristi vašemu podjetju, saj se tako izognete investicijskim stroškom, povezanim z nakupom naprav, ki so večji od stroška najema. Hkrati se izognete tveganjem, ki so povezana z lastništvom naprave. Naprava se lahko sčasoma iztroši ali pa je njeno delovanje oslabljeno zaradi neprimernega vzdrževanja oz. priprave na mirovanje (npr. v hladnejši polovici leta, ko hlajenje ni potrebno). S tem se izognete stroškom vzdrževanja in popravila ter dodatnim investicijskim stroškom, ki bi nastali, če bi se sčasoma izkazalo, da zaradi rasti vašega podjetja potrebujete drugačno HVAC postrojenje.

​Naše podjetje zagotavlja izposojo raznolike klimatizacijske opreme, ki zadovolji širok spekter potreb naših klientov. Kontaktirajte nas še danes, da izveste več o prednostih najema hladilnih agregatov in druge HVAC opreme.

Dodatek obstoječi opremi

Dodatna HVAC oprema je občasno potrebna v "kritičnih" primerih, ko obstoječa oprema vgrajena na objektu, ne more zadovoljiti trenutnih potreb, kot posledica pomanjkanja pa lahko pride do izpada proizvodnje, poslabšanja kakovosti produktov ali slabših pogojev za delo. Kadar vaša oprema deluje skladno s svojo nazivno zmogljivostjo vendar potrebujete »še malo več«, da opravite delo, razmislite o najemu posebne opreme, ki bo zadovoljila specifične potrebe vašega objekta. V primeru načrtovanja novih projektov, kjer je predvidena potreba po dodatnih HVAC napravah ali v primeru izrednih dogodkov, je naše podjetje pravi naslov, kamor se lahko obrnete za zanesljivo rešitev.

Okvara opreme

Ali morate najeti opremo za hlajenje ali gretje kot izhod v sili zaradi okvare vaše opreme?

Naše podjetje vam lahko pomaga. Pozanimajte se o naših proizvodih in začasnih rešitvah v primeru neželenih dogodkov. Ne dovolite, da neželeno presenečenje v obliki okvare hladilnega ali grelnega sistema zaustavi vaš posel. Kadar vaša vgrajena HVAC oprema odpove, lahko pisarne postanejo neznosno mrzle ali vroče, cevi lahko popokajo in proizvodnja se lahko zaustavi – skupaj s tem pa "uidejo" tudi zaslužki vašega podjetja. Energo Plus je ponosen, da lahko dostavi HVAC opremo praktično kamorkoli v zelo kratkem času, kar pomeni, da vaš posel lahko teče naprej z minimalnimi prekinitvami.

Zamenjajte opremo kadar je potrebno

Na žalost se tudi ob rednem izvajanju servisnih opravil in popravil na vaši HVAC opremi sčasoma pojavi potreba po njeni zamenjavi. Ali ste vedeli, da je grelnik vode, ki je star deset let, lahko pol manj učinkovit kot nov grelnik, ki ste ga pravkar vgradili? Po desetih letih delovanja se je smiselno posvetovati s servisno službo, ki opravlja vzdrževanje vaše opreme, glede morebitne zamenjave dotrajane opreme, s čimer prihranite pri mesečnih stroških in servisnih popravilih.

Kadar razmišljate o popravilu vaše opreme ali njeni zamenjavi, vam naše podjetje lahko zagotovi začasno rešitev, s katero gretje ali hlajenje vaše stavbe ne bo dolgotrajno prekinjeno. Pripravljene imamo rešitve za številne primere uporabe, vključno s komfortnim gretjem in hlajenjem v šolah in pisarnah. Na zalogi imamo širok razpon HVAC opreme, ki jo lahko najamete in po dogovoru kasneje tudi odkupite. Prepričani smo, da bomo v sodelovanju z vami našli najboljšo možno rešitev za vaše specifične potrebe.

Poiščite najboljšo rešitev za vaše potrebe že danes

V najem ponujamo širok asortiman hladilnih agregatov, primernih za različne namene in kapacitete. V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri najboljše rešitve za vaše specifične potrebe, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo svetovali.