Politika Piškotkov

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran shrani na vaš računalnik ali mobilno napravo, ko obiščete stran. S piškotki si spletna stran zapomni vašo dejavnost in nastavitve, da vam lahko zagotovi boljšo uporabniško izkušnjo.

Kot podjetje ENERGO PLUS, d.o.o., spoštujemo vašo zasebnost in želimo biti pregledni glede piškotkov, ki jih uporabljamo na naši spletni strani. Spodaj si lahko preberete, kakšni piškotki se uporabljajo na naši spletni strani in zakaj jih uporabljamo.

Nujni piškotki
Ti piškotki so potrebni za delovanje naše spletne strani. Brez teh piškotkov spletna stran ne bi mogla delovati pravilno. Nujni piškotki se uporabljajo za shranjevanje vaših nastavitev glede piškotkov in za avtentikacijo prijave na spletno stran.

Analitični piškotki
Ti piškotki nam omogočajo analizo obiskov naše spletne strani. Z njihovo pomočjo lahko spremljamo, kako uporabljate našo spletno stran in kaj vas zanima. Podatki, ki jih zbiramo s pomočjo analitičnih piškotkov, so anonimni.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki se uporabljajo za izboljšanje funkcionalnosti naše spletne strani. S pomočjo funkcionalnih piškotkov se naša spletna stran spomni vaših nastavitev in izbire, ki ste jih naredili, kot so npr. izbira jezika, shranjevanje vsebine v nakupovalni voziček itd.

Ciljni piškotki
Ti piškotki se uporabljajo za prikazovanje ciljno usmerjenih oglasov, ki so relevantni za vas. Ciljni piškotki se uporabljajo za spremljanje vaših spletnih navad, da bi lahko prikazovali oglase, ki so najbolj primerni za vas.

Če želite, lahko sami upravljate piškotke, ki se uporabljajo na naši spletni strani. Če želite spremeniti svoje nastavitve glede piškotkov, lahko to storite v nastavitvah svojega brskalnika.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov v skladu s to politiko piškotkov.